Yaşar Üniversitesi | Akademik Özgeçmiş

Dr.Öğr.Üyesi Ruhan Aşkın Uzel

Meslek Yüksekokulu / Gıda Teknolojisi Programı

Kısa Özgeçmiş

Yrd. Doç. Dr. Ruhan AŞKIN UZEL– Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü – Bölüm Başkanı / Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde Lisans eğitimini 2005 yılında tamamladıktan sonra, aynı yıl Japon Hükümeti Monbukagakusho (MEXT) bursu ile Japonya Kumamoto Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi Uygulamalı Kimya ve Biyokimya Bölümünden 2007 yılında aldığı yüksek lisans derecesine yine MEXT bursu desteğiyle aynı fakültede doktora derecesi için devam etmiş ve 2010 yılında Yeni Öncü Bilimler ve Darbeli Güç Bilimi Anabilim Dalı’nda Kimya Mühendisliği Temel İşlemler ve Yeni Teknolojiler (Gıdalarda yeşil teknoloji uygulamaları, ekstraksiyon teknolojisi ve nano-teknoloji) çalışmaları ile programı tamamlamıştır. 2010 yılında Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü’nde Öğr. Gör. Dr. kadrosu ile başladığı görevine 2011 yılında Yrd. Doç. Dr. kadrosuna atanması ile devam etmekte olup akademik görevine Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Gıda İşleme Bölüm Başkanı olarak devam etmektedir. ruhan.uzel@yasar.edu.tr

  • Eposta ruhan.uzel@yasar.edu.tr  
  • Telefon 0232-570 8652  

Öğrenim Bilgisi

Lisans

SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM) / İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ/SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
2017 - -

Doktora

/ Kumamoto Üniversitesi
Field of New Frontier Sciences, Department of Pulsed Power Sciences
Tez Adı: Critical Fluid Technology in Food Industry for Extraction and Particle Generation (2010)
Tez Danışmanı: Motonobu GOTO
2007 - 2010

Yüksek Lisans

/ Kumamoto Üniversitesi
Department of Applied Chemistry and Biochemistry
Tez Adı: Theory of Supercritical Fluids and Supercritical Fluid Extraction of Ganoderma lucidum (2007)
Tez Danışmanı: Motonobu GOTO
2005 - 2007

Lisans

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
2001 - 2005

Akademik Ünvanlar

YARDIMCI DOÇENT

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2011

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DR)

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2010

Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

Yüksek Lisans Tezleri
CANSU TEMEL Producer to the consumer food supply process: Value chain analysis of agricultural food sector in Turkey Yaşar Üniversitesi 2018
Cansu TEMEL Food Procurement Process from Manufacturer to Consumer: Current Situation Analysis in Turkey in the Field of Agricultural Products 2018
Kensei HİRAE Removal of Oligomers from PET (Poly ethylene terephthalate) Materials Kumamoto Üniversitesi 2012
Tolga TUGAY İZMİR Roalization of a Chaotic Kitchen Mixer and Its Performance Evaluation
Tümay Alp Geleneksel Tedarik Zincirinden Yeşil Tedarik Zincirine Dönüşüm ve Entegre Et Tesisinde Pilot Bir Uygulama
Wilmine CELIGNY How Should Small Open Economies Respond to the Challenge of Globalization? : A case study of the Caribbean food Industry
Doktora Tezleri

Yayınlar

7.1 Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler (SCI & SCI-E & SSCI & AHCI)
Alpak İlknur,AŞKIN UZEL RUHAN,Sargın Sait,YEŞİL ÇELİKTAŞ ÖZLEM Supercritical CO2 extraction of an immunosuppressant produced by solid-state fermentation Journal of CO2 Utilization, 27(1), 398-404. (SCI-Expanded) 2018
AŞKIN UZEL RUHAN Preservation of Sweet Red Pepper Paste Quality: Effect of Packing Material, Ozone Gas and Protective Agent Use Food Science and Technology, (), 0-0. (SCI-Expanded) 2018
AŞKIN UZEL RUHAN Effect of Extraction Method and Extraction Solvent on Recovery of Phenolic Compounds from Olive Leaves in Kemalpaşa-İzmir (Turkey): Oleuropein Recovery as a Case Example SEPARATION SCIENCE AND TECHNOLOGY, 53(10), 1531-1539. (SCI-Expanded) 2018
AŞKIN UZEL RUHAN A practical method for isolation of phenolic compounds from black carrot utilizing pressurized water extraction with in-site particle generation in hot air assistance The Journal of Supercritical Fluids, 120(part 2), 320-327. (SCI) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,YAMAN ÜNAL RIZA A novel method for food particle production using subcritical water extraction Ganoderma mushroom as a case example The Journal of Supercritical Fluids, 111(1), 74-82. (SCI) 2016
AŞKIN UZEL RUHAN New dimension of slow food movement using supercritical fluid technology and methods to influence society by effective marketing strategies Food Science and Technology International, 22(5), 365-376. (SCI-Expanded) 2015
Matsunaga Yui,Wahyu Diono,Siti Machmudah,AŞKIN UZEL RUHAN,Armando T Quitain,Mitsuru Sasaki,Motonobu Goto Hydrothermal Extraction and Micronization of Polysaccharides from Ganoderma Lucidum in a One Step Process BioResources, 8(1), 461-471. (SCI-Expanded) 2013
AŞKIN UZEL RUHAN,Mitsuru Sasaki,Motonobu Goto Recovery of water soluble compounds from Ganoderma lucidum by hydrothermal treatment Food and Bioproducts Processing, 88(2-3), 291-297. (SCI-Expanded) 2010
7.2 Uluslararası Diğer Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler
AŞKIN UZEL RUHAN Impact of Ultrasound-Assisted Extraction on Supercritical Recovery of Valuable Compounds from Dry Pine Needles IJFE (International Journal of Food Engineering), 4(1), 8-14. Directory of Open Access Journals (DOAJ) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,ÖTLEŞ SEMİH,Sasaki Mitsuru,Motonobu Goto Chlorella A Green Magic Coming from the Orient Foods and Food Ingredients Journal of Japan, 211(7), 583-594. FFI Journal Index 2006
AŞKIN UZEL RUHAN,ÖTLEŞ SEMİH Supercritical Fluid Application Techniques in Industry JOURNAL OF OIL SOAP COSMETICS, 54(2), 62-68. Matarka 2005
AŞKIN UZEL RUHAN,ÖTLEŞ SEMİH Supercritical Fluids ACTA Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria [ACTA SCI POL TECHNOL], 4(1), 3-16. ESCI: Emerging Sources Citation Index 2005
7.3 Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler
GENÇ SEDA,İZMİR Tolga Tugay,AŞKIN UZEL RUHAN,DEMİRKIRAN GÖKHAN,ŞAHİN SAVAŞ,GÜZELİŞ CÜNEYT Effect of Chaotic Mixing on the Rheological Characterization of Mayonnaise 10th International Conference on Electrical and Electronics Engineering (ELECO 2017) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,Büşra Karaaslan,GENÇ SEDA Meslek Yüksekokulu Eğitiminde Üniversite - Sektör İşbirliği Analizi: Gıda Teknolojisi Alanı Staj Modellemesi Örneği VI. International Vocational Schools Symposium (Umyos 2017) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,Büşra Karaaslan Üniversite Öğrencilerinin Yeme Tutumlarının Ölçülmesi ve Geleneksel Mutfak Kültürünün Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisinin Araştırılması: Yaşar Üniversitesi Örneği VI. International Vocational Schools Symposium (Umyos 2017) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN Impact of Ultrasound-Assisted Extraction on Supercritical Recovery of Valuable Compounds from Dry Pine Needles 4th International Conference on Chemical and Food Engineering (ICCFE 2017) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN Impact of Ultrasound-Assisted Extraction on Supercritical Recovery of Valuable Compounds from Dry Pine Needles 4th International Conference on Chemical and Food Engineering (ICCFE 2017) 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,GENÇ SEDA,karaaslan büşra Dondurulmuş Gıda Ürünü Kullanımında Tüketici Bilincinin Belirlenmesi ve Gıda Güvenliğinin Sağlanması İçin Bir Öneri V. International Vocational Schools Symposium (Umyos 2016) 2016
AŞKIN UZEL RUHAN,GENÇ SEDA Meslek Yüksekokulları Uygulamalı Bilimler Alanında Eğitim Verimliliği ve İstihdam Oranının Arttırılması: Mesleki Eğitimde Gölge Modeli V. International Vocational Schools Symposium (Umyos 2016) 2016
AŞKIN UZEL RUHAN Supercritical Extraction of Food Products with in-site Particle Generation in Hot Air Assistance 11th International Symposium on Supercritical Fluids (ISSF2015) 2015
AŞKIN UZEL RUHAN Türkiye’ de Gastronomi Eğitimi Teknik Müfredat Yeterlilikleri (Müfredat Komisyonu) Gastronomi eğitimi Arama Konferansı, 22. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı 2015
AŞKIN UZEL RUHAN New Dimension of Slow Food Movement Using Supercritical Fluid Technology andMethods to Influence Society by Effective Marketing Strategies nternational Food Congress NAFI 2014: Novel Approaches in Food Industry 2014
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU A Novel Technique for Particle Generation with Air assisted Sub critical Water Extraction Technology Novel Approaches in Food Industry - International Food Congress (NAFI2011) 2011
ZOHOURIHAN Haleh,TANAKA Masahiro,MACHMUDAH Siti,AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI Mitsuru,GOTO Motonobu Assessment of Dyeing Property of Lawsonia inermis (Henna) via Lawsone Extraction by SCCO2 23rd international Symposium on Chemical Engineering 2010
ZOHORUIAN HALEH,TANAKA MASAHIRO,MACHMUDAH SITI,AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Extraction of Lawsone with Supercritical Carbon Dioxide (SCCO2) from Lawsonia inermis (Henna) International COE Forum on Pulsed Power Engineering Young Researcher Training Camp 2010
AŞKIN UZEL RUHAN,MACHMUDAH SITI,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Micro particle preparation of Ganoderma lucidum using hydrothermal extraction 40th Anniversary Annual Meeting on Separation Technology 2010
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Extraction of Valuable Components from Petit vert by Hydrothermal Treatment ICAST 2010-The 4th International Student Conference on Advanced Science and Technology 2010
AŞKIN UZEL RUHAN,MITSURU SASAKI,GOTO MOTONOBU Critical Fluid Technology in Food Industry for Extraction and Particle Generation International Global COE (Global Initiative center for Pulsed Power Engineering) Forum on Impact Energy Industrialization Consortium 2010
AŞKIN UZEL RUHAN,MITSURU SASAKI,GOTO MOTONOBU Hydrothermal Treatment of Petit vert for the Extraction of Major Compounds The 6th International Conference on Supercritical Fluids (SUPERGREEN2009) 2009
AŞKIN UZEL RUHAN,MITSURU SASAKI,MOTONOBU GOTO Hydrothermal Treatment of Petit vert for the Recovery of Major Compounds International GCOE Forum on Pulsed Power Engineering and Young Researcher Training Camp 2009
AŞKIN UZEL RUHAN,MITSURU SASAKI,GOTO MOTONOBU Application of Supercritical Fluid Technology on Natural Materials 46th Godo Conference 2009
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Extraction of Bioactive Compounds from Ganoderma Lucidum 21th International Symposium on Chemical Engineering 2008
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Sub- and Supercritical Fluid Extractionof Bioactive Compounds from Ganoderma lucidum V. International Symposium on High Pressure Processes Technology and Chemical Engineering 2008
AŞKIN UZEL RUHAN,MITSURU SASAKI,GOTO MOTONOBU Extraction of Bioactive Compounds from Ganoderma lucidum 11th European Meeting on Supercritical Fluids 2008
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Extraction of Bioactive Components from Ganoderma lucidum The 5th International Conference on Supercritical Fluids (SUPERGREEN2007) 2007
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Sub- and Supercritical Fluid Extraction of Bioactive Compounds from Ganoderma lucidum International Symposium on EcoTopia Science 2007 (ISETS07) 2007
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Sub- andSupercritical Fluid Extraction of Bioactive Compounds from Ganoderma lucidum 2007 AIChE Annual Meeting 2007
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Sub- and Supercritical Fluid Extraction ofBioactive Compounds from Ganoderma lucidum 1st International Symposium on applications of Supercritical Fluids in Green Chemistry and Material Science 2007
AŞKIN UZEL RUHAN,SHIGAKI MASARU,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Recovery of Water Soluble Compounds from Ganoderma lucidum by Hydrothermal Treatment 19th International Symposium on Chemical Engineering 2006
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,GOTO MOTONOBU Hydrothermal Treatment of Ganoderma lucidum for Recovery of Polysaccharides Japan- Taiwan- Korea (JTK) Chemical Engineering Conference 2006
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI MITSURU,SHIGAKI MASARU,TAJIRI KOJI,GOTO MOTONOBU Recovery of Ganoderma lucidum Polysaccharides by Subcritical Water Extraction 8th International Symposium on Supercritical Fluids (ISSF2006) 2006
7.4 Yazılan Uluslararası Kitaplar ve Kitapta Bölümler
AŞKIN UZEL RUHAN Emerging Microwave Technologies in Industrial, Agricultural, Medical and Food Processing InTechOpen (World’s largest Science, Technology Medicine Open Access book publisher) 2018
AŞKIN UZEL RUHAN,SASAKI Mitsuru,GOTO Motonobu Handbook of Food Analysis Instruments CRC Press, USA 2016
7.5 Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler
AŞKIN UZEL RUHAN Geleneksel Mutfak Kültürü ve Tarımsal Ürün Çeşitliliğinin, Üniversite Öğrencileri Beslenme Durumu Üzerine Etkisi Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 55(1), 37-44. TR DİZİN 2018
AŞKIN UZEL RUHAN Alternative Methods to Preserve Sweet Red Pepper Paste Quality: Effect of Temperature and Protective Agents Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik, 18(3), 695-704. TR DİZİN 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,ÖTLEŞ SEMİH Gıda Endüstrisi Süperkritik Akışkan Teknolojisi Uygulamalarında Yeni Gelişmeler I Dünya Gıda Dergisi, 2017(9), 92-96. Endekste taranmıyor 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,ÖTLEŞ SEMİH Gıda Endüstrisi Süperkritik Akışkan Teknolojisi Uygulamalarında Yeni Gelişmeler II Dünya Gıda Dergisi, 2017(10), 82-88. Endekste taranmıyor 2017
AŞKIN UZEL RUHAN,YAMAN ÜNAL RIZA,YÜCEL UFUK Ekstraksiyon Yöntemlerinde Yeşil Eğilim Süperkritik Akışkan Teknolojisi Temel Bilgiler I Dünya Gıda Dergisi, 2014(5), 19-21. Endekste taranmıyor 2014
AŞKIN UZEL RUHAN,YAMAN ÜNAL RIZA,YÜCEL UFUK Ekstraksiyon Yöntemlerinde Yeşil Eğilim Süperkritik Akışkan Teknolojisi Ekstraksiyon Mekanizması ve Uygulama Alanları II Dünya Gıda Dergisi, 2014(8), 75-79. Endekste taranmıyor 2014
AŞKIN UZEL RUHAN,YAMAN ÜNAL RIZA,YÜCEL UFUK Ekstraksiyon Yöntemlerinde Yeşil Eğilim Süperkritik Akışkan Teknolojisi Ekstraksiyon Mekanizması ve Uygulama Alanları I Dünya Gıda Dergisi, 2014(7), 73-77. Endekste taranmıyor 2014
AŞKIN UZEL RUHAN,YAMAN ÜNAL RIZA,YÜCEL UFUK Ekstraksiyon Yöntemlerinde Yeşil Eğilim Süperkritik Akışkan Teknolojisi Temel Bilgiler II Dünya Gıda Dergisi, 2014(6), 68-72. Endekste taranmıyor 2014
ÖTLEŞ SEMİH,AŞKIN UZEL RUHAN Süperkritik Akışkanlar ve Endüstrideki Uygulama Teknikleri Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi [Turkish JAF Sci.Tech.], 7(32), 24-37. Indeks Copernicus 2006
GOTO Motonobu,ÖTLEŞ SEMİH,AŞKIN UZEL RUHAN Karabaş otunun (Lavandula stoechas spp.) süperkritik ekstraksiyonu Akademik Gıda, 3(13), 26-30. TR DİZİN 2005
ÖTLEŞ SEMİH,KABAY NALAN,AŞKIN UZEL RUHAN Süperkritik Akışkanlar ve Uygulamaları Hi-Tech, 11(9), 87-93. Endekste taranmıyor 2005
7.6 Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler
Yeşilbaş Esra,KAPUÇUGİL İKİZ AYSUN,AŞKIN UZEL RUHAN Kalite Fonksiyon Göçerimi ile Etkin Gıda DeğerZinciri Tasarımı 38. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi (YAEM) 2018
AŞKIN UZEL RUHAN Yeni Tarımsal Ürünlerin Biyoaktif Bileşenlerinin Elde Edilmesinde Çevre Dostu Teknolojinin Kullanılması: Bir Hibrit Sebze Örneği olarak Petit vert Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği 36. Ulusal Kongresi (YAEM2016) 2016
7.7 Diğer Yayınlar
Makaleler
AŞKIN UZEL RUHAN Mucize Mantar Ekmeğe Giriyor Yaşarım, 8(1), 37-39. 2017
AŞKIN UZEL RUHAN İzmir’in Yöresel Yemekleri Kaybolmasın Yaşarım, 6(1), 60-63. 2016
AŞKIN UZEL RUHAN,BİLGİN ARİF,ALSAFFAR Ayten Aylin,AKARÇAY ERHAN,YILDIZ EMRAH,GÖK İLKAY,SARIOĞLAN MEHMET Komisyonların Belirledikleri Sorunlar, Çözüm Önerileri, Komisyon A: Müfredat ile İlgili Sorunlar 7. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı Gastronomi Arama Konferansı Sonuç Raporu, 1(1), 31-42. 2015
Diğerleri
AŞKIN UZEL RUHAN,ŞEMİN MAKBULE İLGİ,EKŞİOĞLU ÇETİNTAHRA GÖZDE,HEPGÜZEL BURÇİN İzmir Kent Sağlık Profil kitabı İzmir Büyükşehir Belediyesi 2018

8. Projeler

Mutfak Tipi Kaotik Karıştırıcı Geliştirilmesi ve Kaotik Karıştırmanın Kek Hamurunun Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Yerel Mutfağın Yöre Halkı Tarafından Tanınma Durumunun Beslenme Alışkanlıklarındaki Yerinin ve Sağlık Üzerine Etkisinin Araştırılması Urla İlçesi Örneği

Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Horizon 2020 Project “Science Unites All” (SCI-ALL).

Avrupa Birliği

Seferihisar ın üretici pazarı mandalina hammadde bazlı ürünlerinin üretimi Gıda kalite ve Güvenlik standartlarına uyumlaştırılması

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)

Seferihisar ın Üretici Pazarı ürünlerinin üretim aşamasında Gıda Kalite ve Güvenlik standartlarına uyumlaştırılması

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)

Hareketi Sevelim Sağlıklı Beslenelim

Özel Kuruluşlar

Yaşar Üniversitesi Teknik Programlar Liselerarası Proje Fuarı ‘14

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)

Eğlenerek Hareket Edelim, Sağlıklı Beslenelim

Özel Kuruluşlar

Farklılık, Farkındalık - Gıda ve Ambalaj Atıklarının Değerlendirilmesi

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)

Extraction of Henna Powder Using Supercritical Carbon Dioxide

Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

Research on Removal of Oligomers from PET (Polyethyleneterephthalate) Materials in Food Packaging Industry

Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

Particle Generation with Air-Assisted Sub-Critical Water Extraction Technology

Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

Hydrothermal Treatment of Petit vert for the Extraction of Pectin and Minerals

Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

Supercritical Treatment of Mushrooms

Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

9. İdari Görevler

Öğrenci El Kitabı Hazırlama Komisyonu Üyeliği YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2017 -

Yönetim Kurulu Üyeliği YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2017 -

Üniversite Müfredat Yalınlaştırma ve Düzenleme Çalışma Grubu YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2017 -

Müfredat Yapılanma Komisyon Başkanlığı YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2017 -

Öğretim Planlama ve Koordinasyon Kurulu Üyeliği YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2016 -

Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2016 -

Yaşar Üniversitesi Stratejik Planlama ve Mükemmeliyet Ekibi Meslek Yüksekokulu Temsilcisi YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2016 -

Ders ve Sınav Program Koordinatörlüğü YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2015 -

Eğitim Koordinatörü YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2014 - 2016

MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2013 -

MEB İzmir Miilli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile işbirliği koordinatörlüğü YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2012 -

Staj Komisyon Başkanlığı YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2011 - 2015

Yönetim Kurulu Üyeliği YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2011 -

Bölüm Bşk. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2011 -

Sektörel İşbirlikleri ve Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2011 - 2016

Program Başkanı YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

2010 - 2013

10. Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

VI. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (UMYOS 2017), Bosna Hersek- Bilim ve Hakem Kurulu Üyeliği

2016 - 2017

VI. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (UMYOS 2017), Bosna Hersek- Bilim Kurulu Üyeliği

2017 - 2017

V. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (UMYOS 2016), Bosna Hersek- Bilim ve Hakem Kurulu Üyeliği

2015 - 2016

VIII. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (UMYOS 2018), Bakü-Azerbaycan- Bilim ve Hakem Kurulu Üyeliği

2018 -

Ege Profesyonel Aşçılar Derneği (EPAD)

2018 -

ISASF, International Society for Advancement of Supercritical Fluids

2009 -

International Conference on Food Processing and Technology (2018) Organizasyon Komitesi Üyeliği

2017 -

Yaşar Üniversitesi Danışma Kurulu

2010 -

Ege İhracatçı Birlikleri (Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinde danışma kurulu üyeliği)

2015 -

Ege İhracatçı Birlikleri

2016 -

Ege Sürdürülebilir Çevre ve kalkınma Derneği (EGESÜRÇED)

2015 -

Yaşar Üniversitesi Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı

2011 -

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu

2011 -

KOSGEB

2018 -

11. Ödüller

Akademik Yayın Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2017

Akademik yayın teşvik ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2017

Konferansa Katılım Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2017

Başarılı Araştırmacı Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2017

Akademik Yayın Taşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2016

Akademik Yayın Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2016

2224-A - Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı Desteği

TÜBİTAK / TÜRKİYE
2016

4. Girişimci Proje Yarışması birincilik ödülü

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2016

Akademik Yayın Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2015

Konferansa Katılım Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2015

Yaşar Üniversitesi Bilim Birlik Başarı Ödülleri

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2014

Konferansa Katılım Teşvik Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2014

Eğitimde Başarı Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2014

Başarılı Araştırmacı Ödülü

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2012

Doktora Erken Mezuniyet Başarı Ödülü

KUMAMOTO UNIVERSITY / JAPONYA
2010

Doktora Öğrenci Mükemmeliyet Ödülü

KUMAMOTO UNIVERSITY / JAPONYA
2010

Öğrenci Mükemmeliyet Ödülü

KUMAMOTO UNIVERSITY / JAPONYA
2010

En iyi poster ödülü

International Conference on Supercritical Fluids (Supergreen 2009) / JAPONYA
2009

Proje Çalışması Bronz Ödülü

6th International GCOE Forum on Pulsed Power Engineering and Young Researcher Training Camp / JAPONYA
2009

En iyi poster ödülü

11th European Meeting on Supercritical Fluids / İSPANYA
2008

Yüksek Lisans Programı Öğrenci Mükemmeliyet Ödülü

KUMAMOTO UNIVERSITY / JAPONYA
2007

En iyi sunum ödülü

1st International Symposium on applications of Supercritical Fluids in Green Chemistry and Material Science / ÇİN HALK CUMHURİYETİ
2007

Japon Hükümeti Monbukagakusho (MEXT) Doktora Eğitim Bursu

Japan Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology: MEXT / JAPONYA
2007

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Birinciliği

EGE ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2005

Dekanlık Onur ve Yüksek Onur Listesinde yer alma

EGE ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2005

Japon Hükümeti Monbukagakusho (MEXT) Yükseklisans Eğitim Bursu

Japan Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology: MEXT / JAPONYA
2005

Yurtdışı Staj Bursu

Kumamoto University / JAPONYA
2004

Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM) Lisans Bitirme Projesi Bursu

EGE ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2004

Yurtdışı Staj Bursu

The International Association for the Study of Traditional Environments (IASTE) / TÜRKİYE
2004

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Lisans Eğitim Bursu

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı / TÜRKİYE
2002

Ege Üniversitesi Başarılı Öğrenci Bursu

EGE ÜNİVERSİTESİ / TÜRKİYE
2001

Ortaöğretim Birinciliği

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / TÜRKİYE
2001

12. Son Dört Yılda Verilen Lisans ve Lisansüstü Düzeydeki Dersler

Beslenme ve Diyetetik (2017-2018)

Haftalık Saati : 2

Gıdalarda Temel İşlemler I (2017-2018)

Haftalık Saati : 4

Technology Management (2017-2018)

Haftalık Saati : 3

Genel Kimya (2017-2018)

Haftalık Saati : 3

Gıda Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (2017-2018)

Haftalık Saati : 2

Kimya (2017-2018)

Haftalık Saati : 5

Teknoloji Yönetimi (2017-2018)

Haftalık Saati : 3

Ekstraksiyon Teknolojisi (2017-2018)

Haftalık Saati : 2

Gıdalarda Temel İşlemler II (2017-2018)

Haftalık Saati : 4

General Chemistry (2016-2017)

Haftalık Saati : 10

Gıdalarda Temel İşlemler I (2016-2017)

Haftalık Saati : 4

Genel Kimya (2016-2017)

Haftalık Saati : 3

Beslenme ve Diyetetik (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri I (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri III (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

Gıdalarda Temel İşlemler II (2016-2017)

Haftalık Saati : 4

Ekstraksiyon Teknolojisi (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri II (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etknilikleri IV (2016-2017)

Haftalık Saati : 2

General Chemistry (2016-2017)

Haftalık Saati : 8

Technology Management (2016-2017)

Haftalık Saati : 3

Seminer (2016-2017)

Haftalık Saati : 1

Beslenme ve Diyetetik (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri I (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri II (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri III (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri IV (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Gelişim Etkinlikleri IV (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Genel Kimya (2015-2016)

Haftalık Saati : 4

Staj (2015-2016)

Haftalık Saati : 1

Mesleki Uygulamalar II (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Uygulamalar I (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Uygulamalar III (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Mesleki Uygulamalar IV (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Hijyen ve Sanitasyon (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

Gıdalarda Temel İşlemler – I (2015-2016)

Haftalık Saati : 4

Gıdalarda Temel İşlemler – II (2015-2016)

Haftalık Saati : 4

General Chemistry (2015-2016)

Haftalık Saati : 8

Mesleki Eğitime Giriş (2015-2016)

Haftalık Saati : 2

İletişim

Üniversite Cad. No: 37-39 Ağaçlı Yol
Bornova / İZMİR